ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Λάτιν & Ευρωπαϊκοί Χοροί

Ο αθλητικός χορός είναι ένα είδος κινητικής και αθλητικό-αγωνιστικής δραστηριότητας, η οποία εμφανίστηκε σε συγκεκριμένη χρονική και ιστορική ανάπτυξη στην τέχνη του χορού και του αθλητισμού ως δυο αλληλένδετα και επικοινωνιακά στοιχεία ωφέλιμα για την κοινωνική δραστηριότητα.

Στα μαθήματα της σχολής μας ακολουθούμε το αγγλικό σύστημα της Αυτοκρατορικής Ακαδημίας Δασκάλων Χορού ISTD και του Διεθνούς Οργανισμού Δασκάλων Χορού IDTA.

Οι λάτιν χοροί που διδάσκουμε είναι ΤΣΑ-ΤΣΑ, Ρούμπα, Σάμπα, Πάσο Ντόμπλε, Τζάϊβ, Rock n’ Roll, κ.α.

Οι ευρωπαϊκοί χοροί που διδάσκουμε είναι Βαλς, Ταγκό, Κουίκστεπ, Φοξτροτ, Βιενέζικο βαλς κ.α.

Grade 1- grade 6 για μαθητές 7 έως 14 ετών

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής μας προάγει μεγάλη ποικιλία στην κινησιολογία του αθλητικού χορού, η οποία προέρχεται από την τελειοποίηση των πλούσιων και ειδικών χαρακτηριστικών με θεμελιώδης και σύνθετες κινητικές δραστηριότητες. Ο συγχρονισμός μεταξύ κίνησης, ρυθμού και κατανόησης απαιτεί μεγάλη συναισθηματική και αισθητική σύνδεση, ώστε να επιτευχθεί η άρτια παρουσίαση κάθε χορού.

Intermediate για μαθητές 14 ετών και άνω.

Τα επαγγελματικά τμήματα της σχολής μας έχουν σχεδιασθεί ώστε να προάγουν άριστο αποτέλεσμα που προέρχεται μέσα από δύσκολες και σύνθετες κινητικές δραστηριότητες και οι μαθητές μας να διευρύνουν της τεχνικές γνώσεις και δυνατότητές τους με προσωπικό τρόπο ενόρασης και παρουσίασης.

Approved Dance Center Εγκεκριμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Δασκάλων Χορού

  • DDI (Diploma in Dance Instruction): Οδηγεί στην κατανόηση των μεθόδων ασφαλείας προσφέροντας την θεμελιώδη ανάπτυξη των πρακτικών ικανοτήτων διδασκαλίας των Λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών.
  • DDE (Diploma in Dance Education): Πιστοποιητικό εκπαίδευσης χορού: παρέχει πληροί προσόντα για δασκάλους χορού της ISTD.
  • Licentiate: Αναλυτική μελέτη βάση της ύλης των ερασιτεχνικών και επαγγελματιών εξεταστών διαβάθμισης. Δυνατότητα εξέλιξης ως tutor.
  • Fellowship: Ανώτατο πτυχίο διδασκαλίας δυνατότητα εξέλιξης ως παγκόσμιος εξεταστής της ISTD.

Personal Training

Στη σχολή μας λειτουργούν ιδιαίτερα μαθήματα με σκοπό τα χορευτικά ζευγάρια να αποκτήσουν φυσική τελειοποίηση καθώς και αθλητικό-αγωνιστική μέσα από την δημιουργική, καλλιτεχνικό-αισθητική εκτέλεση των αθλητικών χορών. Η σχολή μας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικών χορών, με σημαντικές διακρίσεις καθώς μέχρι σήμερα οι χορευτές μας έχουν κατακτήσει 70 μετάλλια.