ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Η ακαδημία

Το 1999 είδαμε ένα μεγάλο μας όνειρο να πραγματοποιείται. Ιδρύσαμε την Σχολή Χορού ”Dance Academy”, ένα χώρο κίνησης και αρμονίας, με μοναδικό σκοπό να μαθαίνουμε στα παιδιά που μας εμπιστεύονται, πόσο όμορφο είναι να εκφράζεσαι με τις κινήσεις του σώματος και τους ήχους της μουσικής, πόσο δυνατό συναίσθημα είναι να ζείς τη μαγεία του χορού.

Τον Οκτώβριο του 2007 προχωρήσαμε λίγο πιο πέρα το όνειρο…
Δημιουργήσαμε νέες εγκαταστάσεις για την σχολή μας. Επιθυμία μας είναι να αποτελούν δεύτερο “σπιτικό” για τα παιδιά μας, καθώς πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μιας ακαδημίας, αλλά ταυτόχρονα είναι ένας χώρος οικείος, ανοιχτός σε όποιον αγαπά το χορό και μαγεύεται στην ιδέα ότι μπορεί να αποτυπώσει με βήματα, κινήσεις και εκφράσεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα, το “είναι του”..

Η Dance Academy, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διδασκαλία χορού, αναγνωρισμένη από το κράτος και εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης δασκάλων χορού.

Εδώ διδάσκουν Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία, πιστοποιημένες γνώσεις και όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια•