ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Εξετάσεις

Η Σχολή Χορού Ελένης Πίσιου – Dance Academy αποτελεί επίσημα αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο των πιο γνωστών παγκοσμίως διεθνών οργανισμών χορού (Βασιλική Ακαδημία Χορού RAD, Αυτοκρατορικής Ακαδημίας Δασκάλων Χορού ISTD, Διεθνής Οργανισμός Δασκάλων Χορού IDTA).
Οι Οργανισμοί αυτοί έχοντας καταξιωμένους δασκάλους χορού, γιατρούς, παιδαγωγούς, και ψυχολόγους δημιούργησαν προγράμματα με συγκεκριμένη ύλη δομημένη κατάλληλα για κάθε ηλικία, ώστε να παρέχουν μια άρτια και ολοκληρωμένη χορευτική εκπαίδευση.

Σε όλα μας τα προγράμματα διδάσκουν πτυχιούχοι δάσκαλοι που έχουν διδαχθεί την τεχνική του κάθε είδους χορού, αλλά και ανατομία, ψυχολογία, πρόληψη ατυχημάτων, σημειογραφία χορού, χορογραφία δίνοντας στο μαθητή την καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή χορευτική εκπαίδευση.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα προσφέρουν ερασιτεχνικές και επαγγελματικές τάξεις, τόσο σε παιδιά ,όσο και σε ενήλικες. Για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη – βαθμίδα οι μαθητές έχουν την δυνατότητα προαιρετικά να πάρουν μέρος στις εξετάσεις που διοργανώνονται από τους Οργανισμούς αυτούς. Οι εξετάσεις αυτές είναι κατάλληλες για κάθε παιδί, από εκείνο που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα στις αίθουσες χορού μέχρι εκείνα που εμπνέονται και στοχεύουν να γίνουν επαγγελματίες χορευτές ή δάσκαλοι χορού. Μέσω των εξετάσεων οι μαθητές αναπτύσσουν τις φυσικές ικανότητες τους, τη κατάλληλη τεχνική, την αντοχή, τη δημιουργικότητα, την έκφραση και την μουσικότητα. Αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του μαθητή, συνειδητοποιούν τη σημασία της συνεργασίας και την ομαδικότητα με άλλους και δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν διπλώματα παγκοσμίως αναγνωρισμένα.
Στη σχολή μας διδάσκουν Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία, πιστοποιημένες γνώσεις και όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια