ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αργεντίνικο Τάνκγο

Το Αργεντίνικο Tango εμφανίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ως ένα μουσικοχορευτικό μίγμα που έφεραν στην Αργεντινή οι πολλές μικρές κοινότητες μεταναστών που συναντήθηκαν στα λιμάνια του Buenos Aires….

Χαρακτηρίζεται ως ο πιο ερωτικός χορός αφού ήταν ο πρώτος χορός που χρησιμοποίησε την τολμηρή στάση του σώματος , την αγκαλιά. Βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, την έμπνευση της στιγμής και τη δημιουργικότητα.

Περιλαμβάνει ένα κινησιολογικό λεξιλόγιο και ένα αντίστοιχο συντακτικό που επιτρέπει τον αυτοσχεδιαστικό σχηματισμό χορευτικών φράσεων σχεδόν απεριόριστης ποικιλίας ανάλογα με την μουσική και την αντίστοιχη επικοινωνία του ζευγαριού. Η μέθοδος της διδασκαλίας στηρίζεται στον συντονισμό των χορευτών μέσω της εναρμόνισής τους με τη μουσική. Σκοπός μας, ο μαθητής να αγαπήσει το tango και να μάθει να το χορεύει όπου και να βρεθεί με κάθε partner.

Η διδασκαλία του Tango στη σχολή μας διεξάγεται από έμπειρους , καταρτισμένους και καταξιωμένους δασκάλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα που ακολουθούμε περιλαμβάνει:

1. Eβδομαδιαία μαθήματα

2. Practica – κάποιες ώρες χορεύουμε ελεύθερα με σκοπό την εξάσκηση. Δοκιμάζουμε νέα βήματα , εξασκούμαστε στα παλιά και στην τεχνική του χορού.

3. Milonga-Βραδιά tango argentino για να χορεύουμε όλοι όσο αντέχουμε.

4. Σεμινάρια Tango με μεγάλους δασκάλους του χώρου

Στη σχολή μας διδάσκουν Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία, πιστοποιημένες γνώσεις και όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια