...Αναγνωρισμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Δασκάλων Χορού...

Break-Dance-Wallpapers-HD-759Hip Hop

Το hip-hop είναι μία κουλτούρα. Αναπτύχθηκε στις αρχές του 70 στο Bronx της Νέας Υόρκης. Στο breaking υπάρχουν μερικά παρακλάδια πολύ σημαντικά και αξιόλογα που μαζί συνθέτουν όλη τη γκάμα της χορευτικής σκηνής του hip-hop.

Popping, Locking, electic boogie. Οι hip-hop χορευτές πρέπει να είναι αυθεντικοί, να ερμηνεύουν της δικές τους κινήσεις με το δικό τους προσωπικό στυλ.

 

Baby Break

Τα παιδικά τμήματα hip-hop παρέχουν στους μαθητές την εκμάθηση hip-hop χορευτικών κινήσεων μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες κινητικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή των παιδιών μας ως μέλος μίας ομάδας βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό, την πειθαρχία και οξύνει την φαντασία τους.

 

Hip-hop free

Τα τμήματα αυτά παρέχουν στους μαθητές μας την εκμάθηση hip-hop χορευτικών κινητικών δραστηριοτήτων. Η σημερινή νεολαία έχει ανάγει την κίνηση ως τρόπο εκτόνωσης και ελευθερίας για να αποδεσμευτούν από την στερεότυπη γλώσσα του σώματος μέσα από την προσωπική δημιουργία και την φαντασία.

 

Αγώνες-Εξετάσεις

Σκοπός του τμήματος είναι η προπόνηση των μαθητών για την συμμετοχή της ομάδας σε αγώνες και εξετάσεις. Η σκληρή δουλειά, ο συγχρονισμός είναι οι απαιτήσεις αυτού του τμήματος με σκοπό την συμμετοχή των μαθητών σε αγώνες, όχι μόνο για το έπαθλο αλλά κυρίως για την εμπειρία που αποκτούν μέσα από την δραστηριότητα και την ομαδικότητα.

•Στη σχολή μας διδάσκουν Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία, πιστοποιημένες γνώσεις και όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια•

TOP
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
532